diumenge, 19 de maig del 2013

ELS CADETS ACABEN SUMANT PUNTS!


TER BRUGENT 3 – CADET “B” 3. INTRANSCENDÈNCIA FINAL!

Partit sense res en joc pels nostres cadets que han fet una bona temporada, lluitant amb els millors, i amb una mica de sort en els encreuaments decisius encara s’ hauria millorat la molt meritòria quarta posició final obtinguda.
Amb el poc valor dels punts en joc i amb nombroses baixes l’ equip ha afrontat el partit amb molt poca intensitat i oferint una primera part poc lluïda. Els locals s’ han avançat en el marcador en el minut inicial,  Francesc Peracaula ha empatat, però de nou el Ter Brugent s’ ha posat per davant i la primera part s’ ha consumit amb poca vistositat.
En la segona el Farners ha millorat, han arribat els gols que capgiraven el  partit, marcats per Francesc Peracaula i Victor Morales, i quan semblava que la feina ja estava feta s’ ha encaixat un gol en el darrer minut que ha suposat l’ empat definitiu.

CADET “B” 5 – LAS SALLE G. 2. BÉ ESTÀ, EL QUE BÈ ACABA!

Els cadets  posen punt i final a un bon campionat de lliga, amb només dues derrotes en tota la temporada, i la cloenda és amb una golejada.
La primera part no ha estat brillant, el futbol molt directa i físic dels visitants ha dificultat les evolucions dels nostres que s’ han avançat amb el gol de Joan Coll,  han vist com els hi empataven el partit, i Marc Carballal ha tornat a marcat en els instants final de la primera part.
En la segona el Garners ha estat millor, ha començat a combinar i a arribar amb perill a la porta contrària, i han arribat els gols que han decidit el partit, obra de Joan Rotllan, Aaron Carles i Marc Carballal, entre mig també un dels Gironins, però la victòria mai ha perillat per un Farners superior.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada