diumenge, 12 de maig del 2013

SENSE SORT EN JUVENILS!


PREMIÀ 5 – JUVENIL “A” 0. L’ AVENTURA S’ ACABA! 

Una temporada en el cel,  un somni fet realitat que val la pena viure,  i s’ ha pagat la “novatada” en una categoria molt exigent que no s’ ha pogut mantenir. 
Quan la salvació era ja només una quimera, el club ha decidit mirar endavant i apostar pel futur, i aquesta jornada dos jugadors juvenils (Jose Martínez i  Alex Quiñones) s’ han incorporat al primer equip i han gaudit de minuts a la Primera Catalana.
El juvenil no ha fet un bon partit a Premià, ja que ha arribat molt just de d’ efectius i de moral a aquest tram final de temporada, els descensos no compensats de Divisió d’ Honor  han convertit la permanència en impossible.
Els locals han estat superiors i han merescut la victòria,  però ara toca afrontar dignament els dos partits que encara queden, assaborir els darrers instants en una categoria de somni  i acumular experiències individuals i col·lectives  que enriqueixen al s jugadors i al club.

JUVENIL “B” 1 – CALA GUIDÓ 2.  I EL “CALA” ÉS CAMPIÓ!



Els visitants necessitaven la victòria per proclamar-se campions de lliga i l’ han hagut de suar de valent per obtenir-la al camp Municipal de Santa Coloma de Farners.
Tot s’ ha complicat en uns primers minuts  en els que dues badades defensives han propiciat els gols visitants. A partir d’ aquí l’ equip s’ ha sabut refer , ha començat a plantar cara i mica en mica s’ ha anat apropiant del partit.
Ferran Coll ha aconseguit  el gol dels nostres que ha posat emoció fins al darrer segon.  Hi han hagut oportunitats fins al final però no hi hagut fortuna en els metres finals i el resultat ha resultat inamovible. Per tant només resta felicitar als campions.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada