diumenge, 5 de maig del 2013

BONA IMATGE EN JUVENILS!

JUVENIL “A” 1 –MOLLET 1.  PUNT D’ ORGULL!

Els juvenils ens han obsequiat amb un bon partit, en que han estat molt a prop d’ una victòria que per joc i oportunitats haurien merescut.
El Mollet ha obert el marcador, però el Farners no s’ ha rendit mai, ha assetjat la porteria contraria i ha aconseguit empatar abans del decans amb el gol de Jose Martinez.
En la segona els nostres han buscat incansablement la porta contraria sense èxit,  la fortuna no s’ ha aliat mai amb aquest equip durant la temporada, i  no ha estat diferent en els minuts finals on el travesser impedia una victòria per un Farners que s’ ha hagut de conformar amb un punt, però que ha deixat clar que vol competir fins al darrer instant del darrer partit per gaudir d’ aquesta categoria nacional fins la darrera gota de campionat.

PALAFOLLS 4 – JUVENIL “B” 6.  FESTIVAL OFENSIU !

Els atacs s’ han imposat clarament a les defenses en un partit molt boig, que finalment ha servil per sumar una nova victòria del Farners.
Els locals s’ han avançat per 2 a 0 en el primer quart d’ hora de partit, i el  Farners ha reaccionat amb contundència capgirant el marcador abans del descans amb gols de Jordi Dalmau (2) i Jordi de la Barrera.
Però a l’ inici de la segona part, de penal (el segon favorable al Palafolls), hi ha hagut un nou empat.  Però llavors ha arribat la reacció definitiva dels nostres que amb tres gols han sentenciat el partit de forma definitiva ( Els gols han estat obra de Aleix Urzay (2) i Abdellah).
El darrer gol local només ha confirmat el festival ofensiu de dos equips efectius en atacs i fràgils en defensa.