diumenge, 12 de maig del 2013

FARNERS “B” 2 – SANTA PAU 1. EN BONA LÍNEA!

Tercera victòria consecutiva pel filial que ha anat de menys a més durant la temporada i que està demostrant solvència en el tram decisiu del campionat.

El partit ha estat igualat i intens, poc brillant, amb domini altern i amb molta lluita per cada pilota. Les defenses d’ imposaven als atacs i les oportunitats clares escassejaven.
Al tram final de partit s’ hi ha arribat amb el marcador igualat, i amb un Farners amb empenta que començava a arribar amb perill. Xavi Prat, en el minut 83,  ha obert el marcador amb un bon gol, i en el següent minut una genial vaselina de Enric Testart suposaven el 2 a 0. Però hi ha hagut incertesa en els minuts finals ja que el gol visitant en el 88 han donat emoció.
Però el Farners ha sabut treballar per salvaguardar una victòria molt important que el deixen molt a prop de certificar la permanència.