diumenge, 12 de maig del 2013


INFANTIL “A”  3 – QUART 0. EL COMIAT  A CASA ÉS AMB VICTÒRIA!

Gran victòria dels infantils en el seu comiat de la Lliga a Santa Coloma de Farners.  Un triomf molt treballat, i molt meritori ja que l’ equip ha jugat molts minuts amb inferioritat numèrica.
El Farners ha estat superior en la primera part i ha obtingut el premi del gol abans del descans, a l’ inici de la segona part ha arribat el segon (els gols marcats per Chris i Joan Espigol), i quan tot semblava controlat ha començat el show arbitral,  amb decisions incomprensibles, traient de polleguera a jugadors i tècnics, ball de targetes  i l’ expulsió de David Ortiz.
Tocava posar-se el mono de treball i multiplicar-se en l’ esforç i amb gran actitud el Farners ha mantingut el zero a la porteria pròpia i ha dictat la sentència amb el gol de David Cimbron.  


BEGUR 2 – INFANTIL “B” 0. AMISTÓS DE NIVELL!

Els infantils han viscut un entretingut partit amistós a Begur on ha protagonitzat una excel·lent primera part,  futbol intens i vistós,  amb bones combinacions i originant diverses oportunitats clares de gol. Només la falta de punteria en els metres finals ha privat al Farners d’ una merescuda victòria.
En la segona part, un Begur físicament més fort ha marcat dos gols que han desequilibrat el marcador final d’ un partit interessant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada