dimecres, 1 de maig del 2013

BOSC DE TOSCA 2 - FARNERS “B” 3. VICTÒRIA VITAL!

Gran triomf del filial en un camp complicat i en un partit competit fins al darrer segon.
El partit ha començat  molt bé ja que Miquel Mas, de cap, ha superat  el porter i ha situat el 0 a 1 en el minut 3. I durant la primera part l’ equip ha disposat d’ oportunitats per augmentar aquest marcador.  Però els locals mai s’ han rendit i en la segona part s’ ha viscut un intercanvi de cops molt emocionant.
Just després del  descans  el Bosc de Tosca ha empatat, i ha calgut una primera reacció que ha arribat amb el gol de Ferran Murgadella fruit d’ una bona jugada individual.
De nou l’ equip local ha tornat a empatar,  i acte seguit una gran jugada d’ Adri Puig l’ ha culminat amb precisió la rematada de Jordi Jofré amb el gol de la victòria.
S’ ha hagut de patir fins al xiulet final, que ha arribat en el minut 96, però l’ equip ha treballat de valent per defensar la victòria que ha pogut celebrar amb eufòria.