diumenge, 17 de febrer del 2013

VICTÒRIES CLARES EN CADETS!

CADET “A” 3 – BISBALENC 0. HA COSTAT OBRIR LA LLAUNA!

Triomf merescut del cadets que han portat el pes del partit i han acabat imposant-se amb de manera incontestable.

En la primera part el partit ha estat més travat i el joc no tenia la fluïdesa necessària per trencar la teranyina visitant.

Francesc Peracaula ha obert el marcador en el minut 51 i ha quedat clar que el partit no s’ escaparia, ha aparegut el millor futbol i han arribat els gols que han confirmat la victòria. Angel Roca i Edu Masmiquel han marcat per apuntalar el resultat d’ un equip que, sobre tot, en el tram final ha recuperat les bones sensacions que els darrers resultat havien amagat.

SILS 1 – CADET “B” 5. DERBI AMB CLAR COLOR VISITANT!

Bon partit dels cadets a Sils, dominadors en el joc i brillants en les combinacions, han superat amb claredat al seu rival.

Pau Casadellà i Marc Carballal han aconseguit dos gols en la primera part, botí just per un equip que ha controlat el partit i ha estat propietari de la pilota.

I en la segona part aviat ha quedat clar que els punts viatjarien cap a Santa Coloma, dos gols més de Pau Casadellà han situat el contundent 0 a 4. I malgrat que els locals han tret la destral de guerra en el tram final de partit, el resultat mai ha perillat.

Edu Masmiquel ha marcat el gol definitiu després que el Sils fes el de l’ honor. I l’ equip continua sense perdre cap partit de lliga després de més de cinc mesos de competició.