diumenge, 3 de febrer del 2013

FARNERS 2 – LLORET 0. GUANYAR PER SOMIAR!


Mai a aquestes alçades el Farners no havia estat tant amunt en la classificació de la Primera Catalana. L’ equip arriba a la pausa de carnestoltes amb opcions reals per lluitar per l’ ascens a Tercera Divisió, Un somni?.... segur que si,  Ens en despertarem aviat i de cop?.... és molt possible. Però la il·lusió actual dels afeccionats de Farners és un premi magnífic.
El Farners  ha  començat el partit  dominant. Molt ben posat sobre el camp,  tenia el control del partit i producte d'aquest domini, ha arribat el gol de Guiti en el minut 17, després d’ una gran vaselina. Tot i anar per darrere en el marcador, el Lloret ho ha intentat molt en aquesta primera meitat i ha creat problemes a la defensa local i, de fet, el millor del Farners en aquesta fase del partit ha estat Blanquera, que ha hagut d’ intervenir en  una doble oportunitat.
 El partit s' ha anat igualant fins que, just després de començar la segona meitat, Òscar Almendros s’ ha tret  de la butxaca una gran jugada personal que li ha permès arribar a dins l'àrea visitant. Clar penal i el mateix Almendros ha fet  pujar el 2-0 al marcador. Amb el partit ja molt costa amunt, el Lloret s’ ha posat bastant nerviós i amb moltes protestes ha anat acumulant targetes grogues que han provocat l’ expulsió de tres jugadors de forma  consecutiva, però el Farners  no ho ha  aprofitat per marcar cap gol més. Fins i tot, el Lloret tindria també alguna oportunitat més de ­marcar que, un cop més, Blanquera ha sabut solucionar amb solvència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada