dilluns, 18 de febrer del 2013

FARNERS “B” 3 – ARBÚCIES 2. IMPREVISIBLES!

El filial és així!, capaç del millor i del pitjor, irregular però sempre voluntariós, i aquesta jornada ha estat capaç d’ oferir una bona alegria als afeccionats.

La primera part ha estat molt equilibrada, Jordi Jofré ha estavellat una pilota al pal que mereixia obrir el marcador, però també els visitants han gaudit d’ alguna contra perillosa.

El marcador s’ ha obert de penal, el segon penal del partit, (el primer l’ havia aturat el porter arbucienc), Jordi Jofré ha situat el 1 a 0. Però dues jugades aïllades han servit als visitants per capgirar el marcador abans del quart d’ hora final.

Calia ser ambiciós i l’ aposta ha sortit reeixida en uns instants finals espectaculars, una jugada del debutant Robert Solà l’ ha rematat amb precisió Èric Surós a falta de cinc minuts, era l’ empat a 2. I en el darrer minut un xut impressionant de falta de Xavi Prat al mateix escaire, ha donat una victòria molt celebrada pels afeccionats que han donat ambient a un partit entretingut amb final feliç.