diumenge, 24 de febrer del 2013

ELS INFANTILS ES MOSTREN COMPETITIUS


INFANTIL “B” 7 - BELL.LLOC 0. SENSE CONCESIONS!

El Farners s’ ha mostrat molt superior al seu rival en un partit que ha dominat de principi a fi i  només les espectaculars intervencions del porter del Bell-lloc han evitat una golejada encara més ample.
Un gol molt matiner ha obert el marcador, però en la primera part, malgrat la superioritat manifesta, els gols s’ han resistit i el segon no ha arribat fins al darrer minut abans del descans.
La pluja de gols ha arribat en la segona part, on  a base de gols s’ ha escalfat un matí gèlid pel que fa a la temperatura ambiental.
Els autors dels gols han estat:  Mamadou Drameh (3), Pol Peracaula, Daniel Cantos, Xavi Morell i un en Pròpia Porta dels visitants.

OLOT 3 – INFANTIL “A” 1. PLANTANT CARA!

Derrota dels infantils en un partit treballat en el que han lluitat per aconseguit millor premi fins al final.
El Farners ha començat manant en el partit, però quan millor jugava ha encaixat un gol dels locals que en la primera part han aprofitat al màxim les seves oportunitats. El gol de David Ortiz empatava el partit, però a les acaballes de la primera part l’ Olot s’ ha tornat a avançar.
I en la segona els nostres ho han intentat tot però amb poc encert en els metres finals, han tingut opcions en tot moment fins que en els minuts finals els locals han sentenciat amb el tercer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada