diumenge, 24 de febrer del 2013

GRAN JORNADA PELS CADETS!


CALA GUIDÓ 1 – CADET “A” 3. GRAN REACCIÓ!

Bon partit dels cadets al sempre complicat camp de Cala Guidó,  un partit que malgrat el domini dels nostres s’ ha complicat amb el gol matiner dels locals.  Però el Farners ha reaccionat amb encert, ha portat el pes del partit, ha posat, mica en mica, setge a la porteria rival.
Francesc Peracaula ha empatat en la primera part, i els gols del triomf definitiu no han arribat fins a la segona on el domini dels nostres ha continuat creixent.  Dos llançaments de córners han suposat que primer la rematada d’ Abde i més tard la de Joan Jimenez s’ hagin convertit en els gols de la merescuda victòria.

CADET “B” 2 – CASSÀ 0. PROGRESSIÓ REEIXIDA!

El Farners ha anat clarament de menys a més durant el partit, i si ha començat amb un futbol molt gris ha acabat amb molt bones sensacions futbolístiques i amb la bona notícia de la reaparició de Joan Rotllan un cop superada la lesió i la intervenció quirúrgica que l’ han mantingut diversos mesos apartat dels terrenys de joc.
Karim, de vaselina, ha obert el marcador en la primera part, i en la segona els nostres s’ han mostrat molt superiors, amb bones combinacions, i amb el gol de Miquel Agustí que ha assegurat el triomf. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada