diumenge, 17 de febrer del 2013

JORNADA DE GOLS EN JUVENILS!

SILS 3 – JUVENIL “B” 5. FELIÇ BOGERIA!

Derbi descontrolat i espectacular els que s’ ha pogut viure, amb atacs que s’ han imposat a les defenses, intercanvi de gols, alternatives i final feliç per la merescuda victòria dels nostres.

El primer cop l’ han donat els locals que s’ han avançat en el minut 4, en una primera part igualada en la que el Farners volia prendre el comandament del partit però no trobava el camí del gol fins que Guillem Brugué ha marcat l’ empat en el tram final.

I la bogeria s’ ha viscut en la segona part, el Farners ha sortit en tromba i ha aconseguit dos gols, marcats per Jordi Dalmau i Albert Casellas, que semblaven encarrilar el partit, però els locals no s’ han resignat i han deixat el partit empatat a tres gols a falta de deu minuts. I faltava encara per veure la gran reacció dels nostres que s’ han llençat a pel partit i han aconseguit el premi final, Albert Casellas i Alex Cañadas han marcat els gols que han donat la victòria a un equip que continuarà lluitant en la zona alta de la classificació en un campionat que es preveu apassionant en el seu tram final.

JUVENIL “A” 1 – FIGUERES 4. MASSA FRAGILS!

Ningú es podia pensar, després de veure els primers vint-i-cinc minuts de partit, el resultat final seria tant contrari als nostres interessos.

El Farners ha sortit dominador, creant oportunitats, i només el porter visitant amb les seves espectaculars intervencions mantenia l’ empat a zero al marcador.

Però la primera arribada a l’ àrea dels visitants, en un llançament de córner, ha suposat el primer gol. El Farners està encaixant gols amb massa facilitat i la pilota aturada ha està el taló d’ Aquil•les del partit. Nou córner i nou gol del Figueres que s’ ha trobat amb un 0 a 2 al descans.

De nou el Farners ha sortit dominador, Jose Martinez ha marcat tot just començar la segona part, i ha tingut la clara oportunitat per empatar que l’ inspirat porter empordanès ha malbarat.

Un nou córner i gol en pròpia porta han sentenciat un partit desgraciat que s’ ha arrodonit amb un nou gol de penal i victòria contundent visitant.