diumenge, 3 de febrer del 2013

JUVENILS: TOT ESTÀ PER FER, I TOT ÉS POSSIBLE!

L’ HOSPITALET 3 – JUVENIL “A” 3. UN PUNT PER L’ ESPERANÇA!

Bon partit des juvenils al magnífic escenari del camp de Feixa Llarga on han mostrat una actitud extraordinària i han estat molt a prop d’ esgarrapar la victòria.
El partit no ha començat bé, els locals han marcat molt aviat (minut 4) i Roger Salanova s’ ha lesionat  (minut 23). Però els nostres s’ han sabut refer de les adversitats i han anat a pel partit amb ambició i motivació.
La remuntada ha arribat a l’ inici de la segona part,  un pena clar amb la conseqüent expulsió del defensor l’ aprofitava Jose Martinez per empatar.  I seguidament els nostres han protagonitzat un allau de bon joc que ha desembocat en dos gols més (Guillem Capellera i Jose Martinez) que situava un esperançador 1 a 3 al marcador.
Però en aquets camps barcelonins són molts els factors a controlar, i l’ àrbitre sol tenir els estris a punt per escombrar cap a casa. I una falta inexistent i un penal rigorós han servit a l’ Hospi per empatar el partit.

JUVENIL “B” 4 – HOSTALRIC 0. SENSE RENUNCIAR A RES!

No està essent un any fàcil pels juvenils, plantilla curta, moltes baixes, ...., no obstant això l’ equip segueix lluitant en la part alta de la classificació i aquestes alçades (falta encara gairebé mitja temporada) depèn de si mateix per ser campió.  La qual cosa segurament és una quimera, però que ens assegura emoció en aquesta segona volta d’ una lliga competida i amb molts equips en un mocador.
El Farners ha estat superior a l’ Hostalric  i no ha donat opcions a la sorpresa, ha sortit disposat a decidir aviat i en el minut vint-i-cinc ja guanyava per tres a zero i deixava el partit vist per a sentència.
Els nostres han estat ferms defensivament, han aconseguit mantenir la porteria a zero, i sense fer un futbol espectacular han dominat i controlat el joc en tot moment.
Els golejadors han estat: Aleix Urzay (2), Albert Casellas i Joan Jimenez.