diumenge, 21 d’octubre del 2012

SORT DIVERSA EN JUVENILS!


JUVENIL “B” 4 – BLANES 0.  SUMAR PER CREIXER! 

Nova victòria dels juvenils que a mesura que van engreixant el número de punts a la taula classificatòria pot anar creixent en autoconfiança, i anar conjuntant l’ equip de cara a l’ enfrontament amb rivals més exigents.
El Farners ha estat superior al Blanes i ha merescut una victòria que en cap moment a perillat. Angel Padrós ha obert el marcador en el minut sis i Jordi de la Barrera ha marcat el segon en el  vint-i-i cinc, i ha semblat que tothom veia clar quin era el destí del partit: control del Farners amb creació d’ oportunitats davant d’ un rival voluntariós i poc perillós.
Dos gols més a la segona part obra de Jordi de la Barrera i Isma, per arrodonir amb claredat el resultat i a pensar en el proper partit!.

NÀSTIC  2 – JUVENIL “A” 0. TARRAGONA M’ ESBORRONA!

Quan un equip està en dinàmica negativa,  res surt de cara!.  Els juvenils han fet un partit seriós a Tarragona, han dominat bona part del joc, han creat més ocasions que el rival, però han acabat perdent per dos a zero.
La primera part del Farners ha estat molt bona, dominant, tenint possessió de pilota, i gaudint de diverses clares oportunitats de gol, i en canvi els locals han aprofitat la seva única ocasió per avançar-se en el marcador.
I en la segona , quan tot presagiava l’ arribada de l’ empat,  el Nàstic ha aprofitat un penal molt rigorós (més si tenim en compte que s'acabava de passar per alt unes clares mans a l’ àrea contrària) per sentenciar el partit, i tirar un gerro d’ aigua freda a la bona actitud del Farners, que ha de sortir amb el cap enlaire després d’ haver mostrat el camí per on segur arribaran resultats positius.  Només queda tirar del tòpic: “El futbol és així”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada