diumenge, 14 d’octubre del 2012

CARA I CREU EN JUVENILS !

BREDA 0 – JUVENIL “B” 1. BOTÍ VALUÓS!

Preuada victòria dels juvenils a Breda, cimentada sobre tot en una molt bona primera part on es podia haver sentenciat el partit.
David Fauria ha obert el marcador, però l’ equip ha gaudit de diverses oportunitats que l’ han fet mereixedor d’ un resultat més ample.

I quan es perdona s’ acaba patint, ja que s’ ha arribat al tram final amb avantatge mínima i qualsevol errada es podia haver pagat molt cara, però l’ equip ha sabut mantenir l’ ordre necessàri per assegurar un excel·lent resultat.


JUVENIL “A” 1 – PRAT  5. MOLT FRAGILS!

Molt mala astrugància pels nostres juvenils que ja han afrontat el partit amb moltes baixes i encara han patit un parell més de lesions en aquest l’ enfrontament .
El Prat s’ ha avançat en el marcador en el primer minut, però el Farners ha reaccionat bé i ha començat a dominar el partit, fruit d’ aquesta dinàmica ha arribat el gol de penal transformat per Chamizo, i tot feia presagiar  que es podia capgirar el marcador, però una badada ha obsequiat als visitants amb un nou gol i ha tornat posar el partit costa amunt.
En la segona part el Farners ha sortit decidit a l’ empat, ha arriscat per aconseguir-lo, però ha estat fràgil defensivament i  a la contra els del Prat han sentenciat el partit en cinc minuts fatídics on l’ equip ha encaixat tres gols, s’ ha acomiadat d’ obtenir res de positiu i ha encaixat una derrota contundent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada