diumenge, 7 d’octubre del 2012

JORNADA MOLT POSITIVA PELS CADETS!

CADET “B” 6 – SILS 0.  SET EN BLANC!

Bon partit dels cadets que han estat superiors al Sils i ho han reflectit, sense apel·latius , en el marcador.
L’ equip ha anat de menys a més, i si en la primera part ha faltat un xic de fluïdesa en la segona l’ equip ha estat a gran nivell desbordant al rival amb bon futbol.
Dos bons gols de Marc Carballal i Joan Rotllan han posat el 2 a 0 en el primer període, i en la segona ha repetit com a gol.lejador Marc Carballal i s’ hi ha afegit Manel Planchart,Arnau Camós  i també un golàs de Mandeep.

BISBALENC 2 – CADET “A” 4. AMB UNA PART  N’ HI HA HAGUT PROU!

Excel·lent primera part del Farners que ha exhibit bon futbol, control del partit, bones arribades i ho ha arrodonit amb quatre bonics gols (3 d’ un inspirat Francesc Peracaula i 1 d’ en Victor), i ha sentenciat amb claredat i mereixement el partit.
Amb la feina feta, l’ equip inconscientment ha tret el peu de l’ accelerador i la segona part ha estat més fluixa, la renda ha estat suficient per no patir en excés malgrat encaixar dos gols, però l’ equip haurà de millorar aquesta continuïtat de cara els propers compromisos.