diumenge, 7 d’octubre del 2012

JUVENILS: EMPATS AMB MASSA PROTAGONISME ARBITRAL!

GRAMANET 3 –JUVENIL “A” 3.  PUNT CONTRA LES ADVERSITATS!

Tothom és molt conscient de les dificultats de la categoria, el que potser no sabia tothom és que ela lluita no només és contra rivals qualificats sinó també contra els encarregats d’ impartir justícia,  que tenen molt clar com no complicar-se la vida i escombren amb desvergonyiment cap a casa.
El Farners ha fet un bon partit, amb alt-i-baixos, però amb molt d’ esforç, demostrant que és capaç de competir al nivell de la categoria Nacional.  S’ ha avançat en el marcador amb gol de Jose Martinez, però ha pagat cara una badada en defensa i ha encaixat l’ empat abans del descans.
Les coses s’ han complicat amb el gol local a l’ inici de la segona part, però ha aparegut el millor Farners de la temporada per pressionar de valent per capgirar el marcador i ho ha aconseguit, doncs han arribat els gols de Torralba i Chamizo (en mig de moltes altres oportunitats) que han posat el partit de cara, fins que a falta de cinc minuts l’ àrbitre s’ ha inventat un penal, acompanyat de l’ expulsió de Gerard Gomez, que ha significat l’ empat i podia haver costat quelcom més si no fos que el treball de l’ equip ha evitat sortir de vuit  del Nou Municipal de Santa Coloma de Gramanet  

JUVENIL “B” 2 – SILS 2.  REPARTIMENT AMB SABOR DE DERBI!


Partit equilibrat i de rivalitat que ha tingut ingredients típics d’ un derbi: emoció,  més intensitat que futbol i també polèmica.
El partit no ha estat brillant, i el Farners ha mostrat que té molt camí per recórrer i millorar, però l’ àrbitre no ha estat a l’ alçada i  no ha aplicat el mateix criteri en jugades claus pel desenllaç de l’encontre.  Ha perdonat l’ expulsió al porter visitant en els minuts inicials del partit i en canvi no ha dubtat en expulsar al porter Alejandro Fernandez en la segona part.
El Sils s’ ha avançat en el marcador en una primera part igualada. I en la segona el Farners ha anat a pel partit, Guillem Brugué ha aconseguit l’ empat, però de nou els visitants han aprofitat una indecisió per posar-se per davant. Llavors ha arribat l’ esmentada expulsió que posava als nostres contra les cordes, però en inferioritat numèrica han aconseguit un meritori punt amb un nou gol de Guillem Brugué.
El Farners és l’ únic equip B de la categoria, la qual cosa valoritza els seus resultats positius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada