diumenge, 28 d’octubre del 2012

GRAN JORNADA PELS CADETS!

CADET "A"  5 – PALAMÓS 2. SUPER REMUNTADA!

Al descans s’ hi ha arribat amb el resultat de 0 a 2 a favor dels visitants, però era un resultat molt enganyós doncs els nostres havien dominat més i gaudit de millors oportunitats, però la diferència d’ efectivitat manava al marcador.
Però en la segona les coses s’ han posat al seu lloc, el Farners ha continuat portant el comandament del partit hi aquesta vegada les davanters han trobat porteria i els gols han anat caient irremissiblement com a premi d’ un equip que avui s’ ha donat molt bones sensacions.
Els gols de Francesc  Peracaula (2), Pau Csadellà (2) i Victor, han reflectit al marcador el bon partit del Farners.

PALAMÓS 1 – CADET “B” 5.  LA QUÍMICA SUPERA LA FÍSICA!

Davant d’ un bon rival, físicament més fort, els nostres cadets en s han obsequiat amb una bona actuació amb bon joc d’ equip i alta capacitat de treball.
La sortida de l’ equip ha estat molt viva i ha aprofitat les dues primeres ocasions per situar un zero a dos en el marcador, amb gols de Joan Rotllan i en   Pròpia Porta. Però els locals no s’ han rendit i han reduït distàncies al quart d’ hora d’ un partit igualat en el que un Farners seriós marcava el tercer mitjançant Aaron abans del descans.
I en la segona un Farners sòlit ha continuat transmeten bones vibracions i ha marcat dos gols més ( Manel Planchart i Joan Coll n’ han estat els autors) per garantir-se la tranquil·litat en el tram final de partit.