diumenge, 28 d’octubre del 2012

SETMANA FANTÀSTICA PELS JUVENILS!

JUVENIL “A” 2 – GIRONA 1.  ESTEM MOLT VIUS!

El camp municipal de Santa Coloma de Farners ha estat l’ escenari d’ una nova i merescuda victòria del Farners que demostra. malgrat les dificultats de la categoria, que lluitarà amb força per competit cada partit. I a més,  ha aconseguit trencar una dinàmica negativa de resultats  que no sempre eren justos amb l’ esforç de l’ equip.
 El Farners ha dominat de principi a fi, si bé és cert que mancava precisió en els metres finals. Però ha estat el Girona qui ha obert el marcador amb un golàs que ha entrat per l’ escaire i que era un premi molt elevat pel poc que els visitants havien creat.
Però avui tocava remuntada, i el equip l’ ha buscat sense defallir i ja entrada la segona part David Villalba després d’ una triangulació perfecte amb Bernat, ha aconseguit l’empat. I el Farners ha continuat bolcant-se a l’ atac fins que una centrada d’ Alex Quiñones tocava en un defensor i entrava a la porteria per certificar una gran victòria.
La victòria és històrica ja que és el primer triomf, en partit oficial,  d’ un equip juvenil del Farners a un equip juvenil del Girona.
I si el cap de setmana passada  després de l’ immerescuda derrota al camp del Nàstic titulàvem: Tarragona m’ esborrona!, aquesta setmana acabarem la crònica amb: Girona m’ enamora!.

ARBUCIENCA 2 – JUVENIL “B” 6.  GOLEJADA AL CAMP DEL LÍDER!

Gran partit dels juvenils a Arbucies  on han superat amb claredat al líder de la categoria i han rebut la felicitació de tothom pel joc desenvolupat i la solvència mostrada.
El Farners ha estat amo i senyor del partit i ha creat múltiples oportunitats de gol  que encara podien haver engrossit més el marcador.  Ha estat en els darrers minuts de la primera part quan la pilota ha volgut entrar i els gols s’han succeït,  David Fauria, Jordi Dalmau i Hector De Marco han aconseguit tres gols que encarrilaven una victòria incontestable.
Quan Jordi Dalmau ha marcat el quatre a zero a l’ inici de la segona part la feina ja estava feta, i inconscientment l’ equip ha abaixat el pistó, i  hi ha hagut intercanvi de gols en el tram final (els del Farners els han marcat Jordi Dalmau i Jordi de la Barrera) que han arrodonit una molt bona jornada pels juvenils.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada