diumenge, 14 d’octubre del 2012

SORT DIVERSA EN INFANTILS

DOBLE SET 2 – INFANTIL “B” 2. CONTRA LES LLEIS DE LA FÍSICA!

Bon empat dels joves infantils al camp del Pontenc, on han hagut de contrarestar la superioritat física d’ un rival fort en la  complexió i corpulència dels seus jugadors.
Curiosament aquests dos conjunts ja es van enfrontar en pre-temporada, i també en aquella ocasió l’ empat va ser el resultat final del partit.
Eric Comas ha obert el marcador, els locals l' han capgirat, i abans del descans Cristian ha marcat l’ empat. En la segona no hi ha hagut gols malgrat que el Farners ha cercat la victòria fins al final.

INFANTIL “A” 2 – OLOT 2. REACCIÓ TARDANA!
Els infantils han regalat la primera part on han estat fluixos i superats per un Olot més intens que s’ ha avançat en el marcador amb un 0 a 2.
En la segona l’ equip ha millorat, ha posat una marxa més,  ha escurçat diferències amb el gol aconseguit per David Cimbron al transformar un clar penal,  i ha cercat un empat que no ha arribat, la reacció ha arribat tard i la sentència s’ havia dictat   a causa de l’ apagada primera part.