diumenge, 18 de març del 2012

ELS INFANTILS GUANYEN AL PALAMÓS PER PARTIDA DOBLE!


PALAMÓS 0 – INFANTIL “A” 3.  AIXECANT-SE BEN D’ HORA, BEN D’ HORA…!
Els infantils, han hagut de fer cas del  gran “gurú” del pensament únic  català i llevar-se ben d’ hora, ben d’ hora,  doncs el Palamós ha programat el partit pel dissabte a les 9 del matí. Però la matinadeta ha tingut premi  ja que l’ equip ha aconseguit una valuosa victòria.
El triomf no ha estat fàcil, i no s’ ha aconseguit fins la segona part en la que han arribat els gols. En la primera esforç, lluita i poca brillantor, i en la segona primer Joan Rotllan i després Edu Domingo per partida doble han marcat els gols que han assegurat una victòria treballada i important.

INFANTIL "B" 3 - PALAMÓS 2. ESPECIALISTES EN FINAL FELIÇ!

De nou ha estat en el darrer minut del partit quan els infantils s’ han endut una victòria. L’ equip ha protagonitzat diverses remuntades durant aquesta temporada, i  ja són diversos els partits on s’ ha aconseguit el gol decisiu en els darrers segons.
El Palamós ha plantat cara de valent en la primera part on ha equilibrat el gol de Ebrima i s’ ha fet en molts moments amb el domini del partit.  I ha esta a l’ inici de la segona quan s’ ha posat per davant en el marcador.
Però el Farners ha sabut reaccionar,  ha anat a pel partit, amb cor, i ha estat capaç de protagonitzar una nova remuntada. Primer Karim i més tard Cristian – en el darrer sospir -   han donat la volta al marcador i  per tan han aconseguit una nova victòria,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada