diumenge, 4 de març del 2012

JORNADA AMB POCA FORTUNA PELS INFANTILS

INFANTIL “A” 1 – BLANES 3. DISSORTATS!

Partit estrany el que han protagonitzat els infantils que han anat sempre a remolc i que han pagat cars els seus errors. Després d’ uns minuts inicials de tanteig els visitants s’ han avançat en el marcador, i els nostres han intentant amb joc directe i massa imprecís capgirar el marcador però ha faltat punteria.

En la segona els de Blanes han tornat a marcar, els nostres no s’ han rendit i s’ han llançat a l’ atac, ha arribat el gol d’ Edu Msmiquel i la dinàmica de l’encontre feia somiar en l’ empat, però els lògics riscos que s’han pres s’ han pagat amb el gol de la sentència visitant en el darrer minut.

SILS 6 – INFANTIL “B” 0. S’ IMPOSA LA LÒGICA!

Sense opcions per la sorpresa on un dels capdavanters de la categoria ha imposat la seva llei i ha guanyat el partit amb comoditat.

El partit s’ ha definit molt aviat doncs en s’ ha arribat al primer quart d’ hora amb 3 a 0 i la incertesa pel resultat ha desaparegut, tot i així l’ equip ha treballat, conscient de la seva inferioritat, per mantenir-se dignament contra un rival que ja ha arribat als 100 gols en aquesta lliga.