diumenge, 11 de març del 2012

OLOT 0 – JUVENIL “A” 2. GRAN VICTÒRIA D’ EQUIP!

Bon triomf dels juvenils al sempre complicat camp de l’ Olot, un triomf cimentat en el treball col•lectiu i pel que ha calgut un alt rendiment de tot l’ equip on titulars i suplents han rendit a alt nivell i han superat a un incòmode rival. Per acabar d’ arrodonir el concepte equip, també cal destacar la presència dels jugadors lesionats i sancionats que no han parat d’ animar als seus companys.

El Farners ha sortit molt endollat, amb intensitat alta, i ha aviat ha arribat amb perill a la porteria defensada per l’ amic Jordi Silva. Una bona jugada de Jose Flores l’ ha rematat amb encert Joel Salas obrint el marcador. Podien haver arribat més gols docs el travesser impedia que un xut de Rúben Cimbron arribés a la xarxa, i el linier anul•lava per fora de joc (?) un gol inicialment concedit per l’ àrbitre.

En la segona part la dinàmica ha estat similar i Jose Flores ha estavellat una nova pilota al pal. També l’ Olot tenia les seves oportunitats, però una encertada defensa i un inspirat Tomàs impedien l’ empat. Fins que en la recta final una rematada de cap d’ Albert Zamora suposava el segon gol ningú podia respirar tranquil, però finalment es confirmava la victòria que manté viu un somni impressionant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada