diumenge, 25 de març del 2012

RESULTATS AJUSTATS EN JUVENILS


EUROPA 2 – JUVENIL “A” 1. NO HA POGUT SER!
Un dia o altre havia d’ arribar!,  després de gairebé catorze mesos el Juvenil de Farners ha conegut la derrota fora de camp, i ha estat en l’ extraordinari marc del camp del Nou Cerdenya on  l’ equip ha estat batut.

En la primera part s’ ha vist el Farners de les grans ocasions, el que és capaç de liderar la classificació, i  en tres minuts ja ha estat capaç de crear dues oportunitats clares  i avançar-se en el marcador amb el gol de Jose Flores.  L’ equip ha gaudit d’ ocasions per sentenciar el partit en la primera part però ha perdonat la golejada.

Però en la segona l’ equip ha cedit el domini i els locals han comandat la situació creant ocasions  que un inspirat Sergi Bas s’ encarregava d’ avortar.  Però el canti ha anat masses vegades a la font i al final ha arribat el gol de l’ empat,  i poc després la rigorosa expulsió de Sergi Alsina  ha facilitat el segon gol dels Barcelonins.

En el darrer segon i després d’ una genial jugada d’ Edu Blanquera el gol de l’ empat ha estat als peus de Joel  però el porter local ho ha evitat, i la derrota s’ ha consumat.

L’ equip continua liderant la classificació i  cal gaudir del moment, sense pressions ni imperatius,  però sense deixar de somiar.
JUVENIL “B” 2 – SANT GREGORI 1. REMUNTADA JUSTA!
Nova victòria dels juvenils que han hagut de capgirar un marcador advers i, per tant, donat la volta a un partit que ha costat desencallar.

El Sant Gregori, ordenat defensivament, ha sabut aguantar el domini   dels nostres i aprofitar la seva oportunitat per avançar-se en el marcador.  I al Farners l' hi ha costat trobar el camí del gol malgrat tenir la possessió de la pilota.

L’ equip ha cregut sempre amb les seves possibilitats, ha insistit,  amb el futbol per bandera, i al final ha obtingut el premi merescut.

Un gran gol d’ en Quim des de fora l’ àrea ha suposat l’ empat, i ja en la recta final del partit Jonathan ha resolt amb encert una jugada d’ atac per marcar el gol de la victòria. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada