diumenge, 18 de març del 2012

MOLTA EMOCIÓ EN CADETS!


CADET “A” 1 – PALAMÓS 2. IGUALTAT AL CAMP PERÒ NO EN EL MARCADOR!
Els cadets han ofert un partit molt equilibrat, i això té mèrit si considerem que el rival és un dels líders de la categoria, però els detalls han condemnat als nostres a una derrota poc merescuda.

El Palamós ha proposat un partit molt físic, de molta lluita i poc lluïment, i els nostres, tot i no trobar-se a gust en  aquest  escenari, han presentat batalla i han gaudit d’ oportunitats per aconseguir un marcador favorable.
Una errada l’ han aprofitat els visitants per obrir el marcador amb un golàs, però els nostres no s’ han rendit i Arnau Serrat, oportú, aconseguia l’ empat. Però els de Palamós han tornat a avançar-se en una primera part on els nostres han tingut oportunitats per aconseguir més gols.
En la segona els Palamosins s’ han atrinxerat amb ordre i  als nostres els hi ha costat arribar, però el porter visitant s'  ha hagut de lluir en una bona oportunitat d’ Arnau.
Fins al darrer xiulet l’ equip ho ha intentat però s’ ha hagut de resignar a l’ infortuni.



TORDERA 0 – CADET “B” 1. SOLVÈNCIA CONTRASTADA!

Gran partit dels cadets a Tordera, ja que, amb el liderat en joc, han estat de capaços de fer un partit seriós i impedir que els locals aconseguissin marcar, cosa que havien fet en tots i cadascun dels partits d’ aquesta temporada.
Els joves cadets, contra un equip més gran i més fort, s’ han mostrat sòlits, ferms i solvents, s’ han apoderat de la pilota en bona part de la primera part, fins que ha arribat el bon gol de Francesc Peracaula rematant una precisa jugada d’ Arnau Funollet, i han sabut patir en la segona part quan els locals lluitaven amb desesperació per l’ empat.
Es podia haver sentenciat el partit a la contra, però hi ha hagut emoció fins al darrer instant d’ un partit intens, amb expulsions per les dues bandes, i que ha acabat en una merescuda i celebrada victòria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada