diumenge, 25 de març del 2012

FARNERS 5 – AVIÀ 3. FESTIVAL, PATIMENT I VICTÒRIA IMPORTANT!

Festival de gols i de futbol ofensiu entre dos equips que han jugat  a l'atac durant els 90 minuts.

En la primera meitat el Farners ha estat  superior al rival i en un recital de bon joc li ha clavat quatre gols en 40 minuts, Ivan Garcia, Marc Casas, Ivan Fernandez i Marc Martin han estat els autors dels gols. Però un autogol en el darrer minut de la primera part han situat el 4 a 1 al descans.

Al començament de la segona part, el Farners ha fallat  un penal, i del possible 5-1 s’ ha passat al 4-2. L'Avià s’ ha motivat i ha aconseguit escurçar diferències fins al 4-3 en poc més d'un quart. Fins al final, els dos equips han tingut ocasions, i els visitants fins i tot han disposat d'un xut al travesser que hauria suposat l'empat.

En l'afegit ha aparegut el Raul Rueda dels minuts decisius i ha marcat  el cinquè en un bon contraatac, per assegurar una victòria valuosa que deixa l’ equip molt a prop del seu gran objectiu.