diumenge, 18 de març del 2012

BONS RESULTATS EN JUVENILS

JUVENIL “A” 2 – BADALONA 0. SEGUIM  ENDAVANT!

Nova victòria dels juvenils que continuen al capdavant de la classificació en una vibrant  pugna que proporciona  una espectacular emoció  a la categoria.

El partit no ha tingut molta història, el Farners ha gaudit d’ algunes bones oportunitats en el tram inicial, però el gol s’ ha resistit fins que Chamizo ha obert la llauna en el llançament d’ un clar penal. Hi ha hagut ocasions molt clares per ampliar el marcador, però aquest no s’ ha mogut fins a l’ inici de la segona part quan Albert Zamora ha rematat amb el cap a la sortida d’ un corner .

I fins al final del partit poques coses a destacar, els nostres s’ han conformat amb el resultat favorable i  els intents visitants per canviar la situació no ha reeixit, i  amb la feina feta cal mirar endavant amb la difícil missió de continuar una ratxa extraordinària de resultats.

BESCANÓ 0 – JUVENIL “B” 2. PERDONANT I RESSISTINT!
Els juvenils podien haver aconseguit un resultat molt més favorable si haguessin tingut més punteria en els metres finals,  doncs  la quantitat d’ ocasions desaprofitades ha estat considerable.

El partit ha començat plàcid i abans del minut 20 m. Jordi Dalmau i Abdellah ja havien situat el 0 a 2 al marcador. Tot feia presagiar una ample golejada, que no ha arribat pel malbaratament  d’ oportunitats.

I l’ equip ha hagut de jugar la segona part amb inferioritat numèrica, per l’ expulsió d’ Haruna, però ha sabut resistir amb fermesa, tant és així que ni de penal els locals han pogut marcar,  i això que n’ han tingut dos a favor. LA CRÒNICA DEL MISTER