diumenge, 27 de novembre del 2011

JUVENILS: CARA I CREU!

VILA-ROJA 2 – JUVENIL “B” 5. PER TREURE’S EL BARRET!

Partidàs dels juvenils al sempre difícil camp del Vila-Roja on han protagonitzat un partit brillant i on amb bon joc i bones combinacions han desarborat al rival i han obtingut una lluïda i merescuda victòria.

L’ equip ha fet bon futbol, amb arribades constants per bandes i solidesa defensiva. I amb solvència ha anat reflectit en el marcador la superioritat mostrada en el camp.

S’ ha arribat als minuts finals de partit amb 0 a 4, i l’ empenta final local ha maquillat el resultat quan ja tot estava decidit.

Els gols de Abdellah (3), Alex Cañades i Angel Padrós han donat la clara victòria d’ un equip que es supera partit a partit.

JUVENIL “A” 2 – MONTCADA 4. TOCATS PEL MALASTRUC!

Hem viscut un partit molt estrany, en el que en el terreny de joc es veia que els nostres eren superiors però el marcador ho negava una i altra vegada. I això és conseqüència de que, potser anticipant el Nadal, els nostres han fet masses regals que han pagat cars.

Una rematada de cap de Bernat a boca de canó ja podia haver obert el marcador, però han estat els visitants qui l' han obert en una increïble errada de malentès. Més tard Joel estavella una pilota al pal i no hi ha manera de que el domini del joc tingui fruit en el marcador. I per acabar-ho d’ arrodonir un bon contracop del Montcada acaba en el 0 a 2 en el darrer minut de la primera part.

En la segona part l’ equip surt en tromba i les oportunitats es succeeixen, però no hi ha manera, fins i tot l’ equip desaprofita un penal que acaba en el pal i les tres rematades posteriors no es transformen en gol en una jugada inversemblant.

Els minuts passen i l’ equip cada cop pren més riscos, l’ esperança s’ obre amb el gol de Jose Flores, però un llançament de falta és el tercer dels visitants que demostren una efectivitat brutal.

L’ equip no es rendeix i arriba en la recta final, més oportunitats i més rematades al pal, de nou  Jose Flores aconsegueix el segon, però amb tot l’ equip bolcat desesperadament a l’ atac arriba el contracop visitant que és el quart gol just abans del xiulet final.