diumenge, 13 de novembre del 2011

CADETS: DOS PARTITS, DOS EMPATS, DOS A DOS!

CADET “A” 2 – CA LA GUIDÓ 2. NOVA REMUNTADA!

Els guions dels partits dels cadets estant essent molt similars, amb dues parts molt diferenciades, i sovint anant a remolc del marcador. I contra el líder de la categoria el desenllaç no ha estat massa diferent.

D’ entrada la diferència d’ eficàcia en les dues porteries és gran, mentre els nostres necessiten diverses oportunitats per fer un gol, el contrari sol aprofitar cada errada per avançar-se en el marcador, i amb aquesta tònica els visitants s’ han posat 0 a 2 al descans.

Però l’ equip no s’ ha rendit i en una segona part d’empenta ha escurçat deferències amb un magnífic cop de cap de Fauria i ha treballat fins al final per merèixer l’ empat que ha arribat en el darrer minut amb la bona rematada d’ Arnau Serrat i que ha estat el just premi al treball col•lectiu de l’ equip.

CADET “B” 2 – CALDES 2. NO REMATEN I ....EMPATEN!

Al final s’ ha esfumat dos punts d’ un partit que semblava lligat però que l’ equip no ha sabut tancar definitivament i ho ha pagat amb un empat.

El Farners s’ ha avançat en el marcador amb gol de Víctor després d’ una assistència de Mario des de la porteria. I quan a la segona part Joan ha marcat el segon tot ha semblat fet doncs el Caldes jugava amb inferioritat numèrica per l’ expulsió del seu davanter centre.

Però l’ equip s’ ha relaxat amb excés, no ha remata la feina malgrat tenir el domini i una contra i un obsequi defensiu han suposat dos gols i la reacció final dels nostres ha estat estèril.

L’ equip, tot de primer any, ha perdut els seus primers punts, en el seu pitjor partit, però ha tingut mes possessió de pilota i ocasions que el seu rival físicament més fort i que ha celebrat com una victòria transcendent un empat contra els nostres petits cadets.