diumenge, 6 de novembre del 2011

FARNERS 3 . CERDANYOLA 5. PLUJA DE GOLS!

En vuit minuts s’ ha decidit el partit, els que van del minut 30 al 38, i que ha estat nefastos per les aspiracions del Farners. Fins aleshores els nostres havien dominat més i desaprofitat alguna oportunitat clara per obrir el marcador.

En el minut 30 l’ àrbitre ha assenyalat penal per uns mans de Gerard Herrera i ha castigat amb l’ expulsió al jugador del Farners., en una jugada que ha resultat decisiva no només perquè ha suposat el gol visitant sinó perquè ha tret als nostres del partit que han viscut els vuit minuts fatídics on han encaixat dos gols més.

Amb el 0 a 3 tot ha semblava decidit, però aquest Farners malgrat cometre pecats de joventut, te prohibit rendir-se, i ha proposat una segona part boja. Jugant-se el tot per tot, prenent molts riscos per tal de cercar una remuntada impossible. Els gols han arribat, Marc Martin, Marc Casas i Casagran n’ han estat els autors, però l’arriscada aposta ofensiva, única via per la gesta, s’ ha pagat amb dues contres visitants que han decidit el partit.