diumenge, 13 de novembre del 2011

VILASSAR DE MAR 2 – FARNERS 1. LES ERRADES ES PAGUEN CARES!

Dos errors que han propiciat els dos gols locals han ombrejat un bon partit del Farners, i han provocat que aquest acabés en derrota.

El minut quatre els locals han aprofitat un regal per obrir el marcador, però els nostres s’ han refet, i han agafat el timó del partit i han buscat amb afany un gol que s’ ha resistit inclús quan Ivan Fernández ha enviat una pilota al pal que finalment un defensor ha tret de la mateixa línea de porteria.

Però en la segona part Marc Martin ha aconseguit el gol de l’ empat i el partit portava una dinàmica que feia presagiar l’ èxit del Farners. Però res més lluny de la realitat doncs una nova errada regalava el segon gol, polèmic doncs el jugador local l' acaba impulsant amb la mà,  que ha estat un autèntic gerro d’ aigua freda per les aspiracions dels nostres, que ho han intentat fins al final, però quan en el darrer instant del partit la centrada de Ricky no l’ acaba rematant a la xarxa Marc Casas per molt poc, s’ esgotaven les opcions d’ un Farners massa desafortunat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada