diumenge, 27 de novembre del 2011

CADETS: UNA DE CALENTA I UNA DE FREDA!

P.B.LLORET 3 – CADET “B” 4. REMUNTADA “IN EXTREMIS”!.

Partit emocionant i resolt en el darrer minut després d’ una gran remuntada. Els locals molt forts físicament s’ han avançat en el marcador molt aviat, però els nostres mica en mica s’ han amb el domini del partit i ha arribat el gol de l’ empat aconseguit per Adam.

Però a l’ inici de la segona part dues jugades a pilota aturada han suposat dos gols dels locals i el partit s’ ha posat molt costa amunt. Llavors ha calgut arriscar de valent, l’ equip s’ho ha jugat al tot per tot i la recta final de partit ha estat impressionant.

Faltaven dotze minuts i el Farners perdia per dos gols, i ha arribat la reacció en forma de gols, Adam ha aconseguit el segon, Victor ha marcat el tercer, i quan l’ empat ja semblava un bon premi ha arribat el penal al’ últim minut i L’ Angel Roca l’ ha llençat, el porter l’ aturat però el mateix llançador ha aprofitat el rebuig per marcar el gol d’ una gran victòria.

CADET “A” 1 – EF. SANT FELIU G. 3. RELLISCADA!

Mal partit dels cadets que han tingut un mal dia futbolístic i han estat irreconeixibles.

El partit ha tingut una primera part poc lluïda, amb poques oportunitats a les dues àrees i molt equilibrat, però una badada defensiva ha propiciat el gol visitant i els nervis s’ han apoderat dels nostres.

Calia arriscar a la recerca de la remuntada, però res sortia de cara, i les contres dels de Sant Feliu han acabat sentenciant definitivament el partit amb el 0 a 3. El gol de Jaume ja en la recta final del partit ha arribat massa tard per confiar en la remuntada.