diumenge, 13 de novembre del 2011

ELS JUVENILS EN BONA LÍNEA!

JUVENIL “A” 5 – EUROPA 0. MANETA D’ IL•LUSIÓ!

Els juvenils han solucionat amb solvència el seu partit en el que l’ equip ha anat de menys a més, de manera inversament proporcional a que la resistència del rival s’ ha anat esmicolant.

Una bona jugada de contracop la culminava Quim en el gol que obria el marcador en una primera part en la que hi ha hagut fases d’ igualtat, però la solidesa de l’ equip mantenia l’ avantatge fins al descans.

En la segona el Farners ha colpejat amb contundència i ha estat letal en les seves arribades, ordre, treball i efectivitat han conduit l’ equip a una còmode golejada que significa la tercera victòria de l’equip que es col•loca amb pas ferm a la zona alta de la classificació.

Un inspirat Bernat que ha aconseguit 2 gols, un xut de falta sorprenent de Roa i una bona culminació de Joel Han significat els gols de la segona part.

SANT GREGORI 1 –JUVENIL “B” 3. SORTIDA ESPECTACULAR!

Gran primera mitja hora de partit d’ un Farners dominador, incisiu i brillant que ha desarborat per complert al rival i que ha creat moltes oportunitats de gol, amb arribades constants per bandes i bones rematades. Oscar Parcet i Alex Cañadas han obert el marcador per un equip que s’ ha agradat futbolísticament.

Amb la feina feta, s’ha abaixat el pistó i s’ ha gestionat l’ avantatge sense masses ensurts, on el gol local ha estat contrarestat immediatament per la rematada de cap d’ Haruna que ha suposat el tercer gol i la certificació d’ una nova victòria d’ un equip que va creixent en joc i això es va traduint en resultats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada