dissabte, 17 de setembre del 2011

RECTA FINAL D’ AMISTOSOS

CADET “B” 2 – FIFGUERES 2. PEL BON CAMÍ !

Els Cadets ens han ofert un altre bon partit, i malgrat el resultat, han dominat moltes fases del joc i han estat molt a prop de la victòria,
Un gol molt matiner de Francesc Peracaula ha obert el marcador, però els visitants han capgirat el resultat mentre els nostres desaprofitaven bones oportunitats de gol. L’ empat ha arribat a les acaballes del partit amb el gol aconseguit per Moha.

LLORET 2 – INFANTIL “B” 7. GOLS A DOJO!

Golejada dels infantils a Lloret en un partit en que les coses han sortit molt de cara. L’ entrenador del Farners ha viatjat amb una plantilla nombrosa i ha fet moltes probes que han resultat positives doncs l’ equip ha trobat el camí del gol i ha superat amb claredat al rival. Els golejadors han estat: Karem (2), Mito (2), Souphian, Oriol i Cristian,

EL JUVENIL MEREIX MILLOR SORT EN EL 3X1 DE MATARÓ

Els juvenils han participat en el torneig Ciutat de Mataró on han acabat perdent els dos enfrontaments :1 a 0 contra la Juventus i 2 a 1 en front al Júpiter. Tot i que per joc i oportunitats podia haver guanyat els dos partits, però l’equip ha desaprofitat moltes ocasions i les diferencies d’ efectivitat han marcat els resultats finals. Esperem que els nostres davanters hagin decidit guardar-se els gols per la lliga, que comença la propera setmana, precisament contra el Mataró.

JUVENTUS I – JUVENIL “B” 2. REMUNTADA!

La pre-temporada s’ acaba pel juvenil “B” amb una victòria en front un equip de categoria superior, i el triomf ha arribat en una vibrant final de partit on els nostres han capgirat el marcador amb dos gols de Bernat i Abdelah que han suposat la victòria. L’ equip ha mostrat bona actitud, però el seu joc no ha estat molt lluït durant molts minuts.

CADET “A” 3 – JUVENTUS 0. PREPARATS PER LA LLIGA!

A una setmana de l’ inici de lliga els cadets han mostrat la millor cara de la pre-temorada en un partit complert i recuperant bones sensacions futbolístiques.

L’ equip ha anat progressant, també en el partit o l’ equilibri del joc s’ ha anat trencant a mesura que passaven els minuts. Pau Casas, Francesc Peracaula i David Fauria han estat els autors dels gols d’ una merescuda victòria.

LLORET 0 – CADET “B” 9. GOLS I BON FUTBOL!

Bon partit dels joves cadets, que han superat amb contundència al rival, i han sabut reflectir en el marcador el bon futbol basat en triangulacions i excel•lents combinacions . Victor (3), Joan (2), Nico (2), Olivares i Arnau han aconseguit els gols del nostre equip.

FIGUERES 2 – INFANTIL “A” 4. BONS AUGURIS!
Els infantils també han mostrat que la seva preparació cap a l’imminent començament de lliga segueix pel bon camí. Avui l’ equip ha titubejat en la primera part però ha ratllat a molt bon nivell en la segona. L’ equip ha mostrat un important potencial ofensiu a l’ hora que també ha deixat clar que queda camí a recórrer en la millora dels ajustaments defensius. Els gols els han aconseguit: Marc Villalta, Edu Masmiquel, Aliu Kandeh i Marc Carbaial