diumenge, 25 de setembre del 2011

ELS JUVENILS DEBUTEN AMB EMPAT




JUVENIL “A” 2 – MATARÓ 2. BONA IMATGE AMB POC PREMI!

El debut del Juvenil “A” en la lliga ha deixat un bon partit de futbol on els nostres han estat intensos i amb molt bona actitud, han acaronat la victòria, però finalment s’ han hagut de conservar amb l’empat.

El partit ha arrancat viu, amb bones jugades i amb intercanvi de cops. Una molt bona jugada de Joel per la banda dreta ha acabat amb una rematada precisa d’ Àlvaro que s’ ha convertit en el primer gol de la temporada. Però els visitants han respost aviat amb l’ empat mitjançant un penal.

En la segona els nostres han agafat el comandament del partit i han gaudit de bones ocasions, Quim Bardalet ha marcat, de cap, el segon que semblava havia de ser el d’ una merescuda victòria, però un gol de córner directa en la recta final del partit deixava el marcador en empat.


.JUVENIL “B” 1 – CALDES 1. PRECIPITATS!

Els juvenils podien haver sentenciat  en la Primera part docs han disposat de moltes oportunitats per obrir el marcador, doncs Guillem Solà, Guillem Brugué, Abdellah i Jordi Dalmau han estat molt a porp del gol, i el futbol sol ser inapel·lable amb els qui perdonen i el Caldes ha marcat al final de la primera part,

La segona part s’  ha convertit en un corre.carrers, on l’ equip buscava precipitadament el gol de l’ empat, que no arribava ja que els visitants es defensaven amb intensitat i encert. El golàs de Cañadas en el minut 90 ha arribat molt tard i els desesperats atacs locals en el descompte no han tingut premi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada