diumenge, 11 de setembre del 2011

FARNERS 2 – MONTCADA 2. PRIMER PUNT!

El Farners ha sumat el primer punt de l’ història a la Primera Catalana i ha estat molt a prop de sumar-ne tres, ja que ha tingut la victòria a toca de dits.

La temporada s’ ha inaugurat amb una molt bona Primera part en la que el Farners ha dominat, ha generat oportunitats i ha inaugurat el marcador amb un bol gol de Marc Martin.

Però en la segona els visitants han pressionat i tot i no gaudir d’ oportunitats tenien més possessió de pilota, i en un corner han aconseguit el gol de l’ empat.

La reacció del Farners ha estat ferma i un magnífic contracop el culminava Marc Casas amb el 2 a 1 a manca de deu minuts pel final.

Però gairebé en el darrer minut una falta inexistent ha permès una centrada i el gol del Montcada arribava en una evident falta al porter local. En definitiva un gol molt polèmic que privava als nostres d’ una victòria que ha acaronat i que arribarà aviat si l’ equip és capaç de perllongar el joc desplegat en la primera part.