dilluns, 5 de setembre del 2011

... i DIUMENGE DE BONS AMISTOSOS!


BISBALENC 0 – FARNERS 2. ÚLTIMES PROVES!
La pre- temporada s’ ha acabat pel Farners, i el darrer partit ha servit perquè els tècnics  fessin les darreres provatures de cara la Lliga.
Carlos Martinez “Carlitos" s’ ha convertit en el protagonista del partit ja que ha estat l’ autor dels dos gols dels nostres. Ambdós han arribat durant la primera part que ha estat la més vistosa. La segona ha tingut poca història doncs semblava que els dos equips ja reservaven forces per la competició oficial.

TOSSA 2 – JUVENIL “A” 2. INTENSITAT ALTA!
El primer equip del Tossa ha estat un rival dur pels nostres juvenils que han hagut de jugar amb intensitat per plantar cara i superar-los en moltes fases del partit.
Joel ha obert el marcador en una primera part equilibrada, però l’ equip ha encaixat l’ empat quan millor jugava. En la segona els nostres han dominat i han gaudit de bones oportunitats, però han estat els locals qui han aprofitat una contra per avançar-se. Rubèn ha fet el gol de l’ empat definitiu.

JUVENIL “B” 0 – GIRONA 3.  SENSACIONS DIVERSES!
La pre-temporada continua pels juvenils que han mostrat aspectes positius com capacitat de treball i ordre defensiu, alhora que també han ensenyat aspectes millorables com la manca d’ efectivitat  ofensiva.  .
Els nostres han plantat cara durant molts minuts però una jugada desafortunada  ha encarrilat el partit per l’ equip de Divisió d’ Honor cadet del Girona que ha aprofitat les seves opcions per guanyar.


CADET “A” 0 – GIRONA 3.  PRIMERS PASSOS!
Rival complicat per aquest inici de pre.temporada que segur servirà per anar progressant en la posta a punt de l’ equip.
La primera mitja hora de joc ha estat de bon nivell en la que els dos equips han ofert un partit igualat i  els nostres han ofert bones sensacions, el primer gol dels Gironins ha anat minvat la reacció del Farners que haurà de seguir millorant per progressar en la seva preparació.


INFANTIL “A” 2 – GIRONA 2. EMPAT DE QUALITAT!                              
Bon empat dels infantils que han tingut una bona reacció el la segona part després d’ haver mostrat punts febles en la primera.
Marc Carballal ha obert el marcador però abans  del descans els visitants ja havien capgirat el marcador, En la segona els nostres han estat superiors, Soro ha aconseguit l’ empat i per oportunitats s’ hagués pogut acabar guanyant,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada