dissabte, 24 de setembre del 2011

INFANTIL I CADETS COMENCEN LA LLIGA AMB EMPATS


CADET “A” 1 – QUART 1. BON TREBALL I BON PUNT!

La lliga comença sumant un punt més que merescut per uns Cadets que s’ hauran d’ anar adaptant a una Primera Divisió que aquesta any serà dura i complicada.

Un gol de falta dels visitants als cinc minuts han condicionat el partit que ha estat dominat pels nostres, amb molta intensitat i treball, però sense fortuna de cara la porteria.

L’ equip ha disposat de bones oportunitats però els nervis del debut a la lliga i el marcador advers no ajudaven a l’ encert en els metres finals. Però l’ equip no s’ ha rendit mai i gairebé a les acaballes Abdellah ha marcat el gol de l’ empat definitiu, d’ un Farners que ha merescut més premi.


QUART 2 – INFANTIL “A” 2. GRAN REACCIÓ!

Gran metamorfosi de l’ equip en una segona part fulgurant després d’ un primer temps molt fluix en que perdien per dos a zero.

La segona part de l’ equip ha estat intensa, ha anat a pel partit, els dos gols de Edu Masmiquel i Marçal han suposat l’ empat i el Farners ha estat molt a prop de la victòria doncs ha disposat d’ oportunitats clares per capgirar completament el marcador. L’ actitud de la segona part assenyala el camí a seguir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada