diumenge, 11 de setembre del 2011

ATAPEÏT D’ AMISTOSOS!

EL JUVENIL “A” GUANYA EL 3X1 DE CALA GUIDÓ
Els Juvenils han ofert dues cares molt diferenciades en el torneig de Blanes. Hna fet un fluix partit en front el Lloret per acabar perdent per 2 a 0, i llavors han guanyat amb contundència al Cala Guidó 0 a 5 (Gols de Guillem Solà (2), Joel, Quim i Pròpia Porta), i com que els locals han guanyat 1 a 0 al Lloret els nostres s’ han proclamat campions però oferint encara clars i ombres que caldrà anar corregint.

CALA GUIDÓ 3 – CADET “A” 2. MILLORA PROGRESSIVA!
Els cadets han ofert una bona imatge en el seu desplaçament a Cala Guidó, l’ equip ha millorat molt respecte al darrer amistós, i malgrat les moltes proves realitzades només la diferència d’ efectivitat l’ ha obligat a conformar-se amb la derrota.
Futbolísticament potser s’ hauria merescut millor premi, doncs la combinació de futbolistes de les dues edats comença a despendre sensacions positives. Els gols els han aconseguit Jose Medina i David Fauria.

INFANTIL “B” 1 – CALA GUIDÓ 5. SUPERATS!
Els joves infantils s’ han vist superats amb claredat pel equip visitant. Els nostres han lluitat, s’ han esforçat, han marcat un gol (Oriol n’ ha estat l’ autor), però ha mostrat que li queda encara molt camí en el procés d’ aprenentatge dels jugadors que en aquesta edat hauran de lluitar contar rivals físicament superiors.

CADET “B” 3 - JUVENTUS 1. COMBATENT LA CALOR!
Els partits del migdia de dissabte han tingut el sol i la calor com a protagonistes, doncs els futbolistes no han pogut rendir a un major nivell minvats per les altes temperatures de l’ encontre.
No obstant això els cadets ens han ofert aspectes positius , amb bones intencions futbolístiques  que s’ han traduït en el marcador amb una nova victòria. Els gols de Àngel Roca, Dani Escalera i Francesc Peracaula han donat un merescut triomf.

LLORET 1 – INFANTIL “A” 2. COMENÇA A RUTLLAR!
Mica en mica els infantils es van adaptant al ritme del que serà una categoria complicada, i s’ han endut una victòria de mèrit del camp del Lloret. El partit ha començat amb domini dels nostres però amb el gol de Pau Casadellà l’ equip s’ ha anat diluint i han estat els locals qui han pres l’ iniciativa fins a aconseguir l’ empat.
La segona part ha estat més brillant i el domini dels nostres ha proporcionat diverses oportunitats clares, una d’ elles l’ ha aprofitat Jose Flores per marcar el gol de la victòria.

JUVENIL “B” 1 – LLORET 2. MILLORA NOTABLE!
L’equip ha ofert una millor cara que en el darrer amistós i ha plantat molta cara a un rival de categoria superior.  El Farners continua amb problemes a l’ hora de trobar el camí del gol, però en canvi l’ equip ha mostrat bones combinacions i ha tingut el control en moltes fases del partit.
El Lloret ha aprofitat dues badades dels nostres per avançar-se en el marcador, però  la segona part ha estat de domini local, ha arribat el golàs de Felipe i l’ equip ha fet mèrits per l’ empat.

CA LA GUIDÓ 1 – JUVENIL “A” 0. ALTS I BAIXOS!
El primer equip del Cala Guidó  es va endur la victòria en l’ amistós intersetmanal dels juvenils. Els nostres van fer una bona primera part però no van encertar de cara porta i en la segona el rendiment de l’ equip va baixar i els locals ho van aprofitar per marcar el gol que decantaria la balança.