dissabte, 3 de setembre del 2011

MOLT REEIXITS ELS AMISTOSOS DEL DISSABTE:

FARNERS “B” 3 – VERGES 2. AMB LA LLIGA A L’ HORITZÓ!
Victòria treballada del  filial  després d’ un partit entretingut  i amb alternatives diverses.  Els visitants s’ han avançat en el marcador, però abans del descans  Ivan Hernández ha aconseguit el gol de l’ empat.
En la segona el Farners s’ ha  situat amb el marcador favorable i ha disposat d’ oportunitats per a sentenciar, però en la recta final els de Verges han empatat el partit i ha provocat la reacció immediata dels nostres que han marcat el gol de la victòria quan faltaven dos minuts pel la finalització del partit. Manel Fernández ha estat l’ oportú autor dels dos gols de la segona part.

DOBLE SET 1 – CADET “B” 7. ASSAIG AMB GOLEJADA!
Els joves cadets han superat amb claredat als gironins oferint fases de bon joc. La primera part ha estat brillant i els nostres han sentenciat el partit, en la segona, amb el partit resolt ,  proves  i  canvis han relaxat la dinàmica de joc.
Els gols els han aconseguit:  Alexei (2), Joan Jimenez, Àdam, Marc Hortelano, Francesc Peracaula i Alejandro.

INFANTIL “A” 6 – JUVENTUS 0. ESTRENA CÒMODE!
Victòria clara en l’ estrena de pre-temporada dels infantils, l’ equip s’ ha mostrat efectiu en atac a l’ hora que , malgrat el resultat, mostrava també lògics aspectes a millorar.
Els gols de Pau (2), Aliu (2), Jose Flores i Edu Masmiquel han resolt amb comoditat un partit plàcid.

JUVENTUS 0 – INFANTIL “B” 1.  PROGRESSANT ADEQUADAMENT!
Bon triomf dels petits infantils que ha viatjat a Mataró per oferir un partit emocionant per l’ incertesa en el marcador. Un gol de Cristian ha desequilibrat el resultat i ha donat una merescuda victòria als nostres.

CARA I CREU EN ELS RESULTATS DELS ALEVINS!
L’ Aleví “A” ha perdut a Cassà per 3 a 2 i l’ Aleví “B” ha guanyat amb contundència al Figueres per 8 a 1,