dissabte, 26 de març del 2011

MOLT BON PAPER DELS INFANTILS!


GIRONA 2 – INFANTIL “A” 1. ACARONEN LA PROESA!

Gran partit dels infantils que estan a punt de donar la gran sorpresa de la temporada, el líder i imbatut Girona que compte els seus partits per golejades (132 gols a favor , mitjana de sis per partit i només 6 en contra) ha hagut de patit molt per doblegar els nostres que avui han desbordat treball, esforç i futbol i han posat contra les cordes el rival.

Victor ha obert el marcador i el Farners ha mantingut l’ empat fins a la recta final del partit, i una pilota al pal podia haver resultat decisiva. Es clar que els gironins han tingut les seves oportunitats i han sabut capgirar el marcador.

INFANTIL « B » 4 – CALDES 1. I GUANYAR ÉS LA PERA !

Portem moltes setmanes lloant la trajectòria i l’ actitud d’ aquest equip, malgrat que els resultats no estaven acompanyant, i encara que l’ equip ha sabut donar la cara al marge dels resultats, quan aquets acompanyen és un bon premi per a tècnics i jugadors.

En aquest partit  l’ equip ha dominat, ha tingut més possessió de pilota i ha merescut el triomf. El resultat s’ ha encarrilat en la primera part i el triomf mai ha perillat.

BOSC DE TOSCA 0- INFANTIL “C” 3. EFECTIVITAT!

Un partit equilibrat, disputat sobre un terreny de joc de gespa natural que no permetia el lluïment, ha estat finalment decantat cap al costat dels nostres ja que s’ han mostrat efectius en els seus contracops i han aconseguit tres bonics gols que no han pogut ser contrarestat per un lluitador rival. tres gols d' efectivitat que serveixen per sumar el punt número quaranta tres a la taula classificatòria, la qual cosa per un equip de primer any, en una dura categoria és digne d’ elogi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada