diumenge, 20 de març del 2011

ELS RESULTATS NO ACOMPANYEN ALS INFANTILS!

INFANTIL “A” 2 – LLORET 4. HA SORTIT CREU!

No han fet aquesta jornada un gran partit els infantils que s’ han vist superats per un Lloret ben posicionat i que ha merescut la victòria.
La primera part ha estat dominada pels visitants però la bona actuació del porter Mario i algunes accions defensives han mantingut l’ empat.  En la segona una bona jugada la ha finalitzat  amb precisió Victor que ha obert el marcador, però ha estat un miratge doncs el Lloret ha aconseguit capgirar el marcador abans del descans.
En els dos darrers temps els nostres ho han intentat a la desesperada i el Lloret ha pogut sentenciar,  un bon gol de Francesc Peracaula ha estat contrarestat pels gols visitants que han certificat la derrota.

INFANTIL “C” 0 –TER BRUGENT 1. AMB EL MONO DE TREBALL!

Bon partit de treball i esforç del Farners que ha estat capaç de competir i plantar cara a un equip físicament molt superior i que en la primera volta havia golejat als nostres (5 a 1).
Per tant l’ equip ha sabut com plantar cara, ha demostrat progressió en el seu futbol, i malgrat que no ha estat molt encertat ofensivament si que ha impedit, amb un esforç, afany i sacrifici elogiables, les  ocasions del rival que només ha pogut marcar en un gol de rebot.

INFANTIL “B” 0 . UNIÓ GIRONINA 9. SENSE PERDRE L’ IL·LUSIÓ!
Cal que, una jornada més, analitzem les evolucions d’ aquest equip al marge dels resultats, i aquesta setmana volem destacar el debut d’ un nou jugador que ha jugat el primer partit de la seva vida (en Mandeef), i ja són diversos els nens de la plantilla que s’ han iniciat en el mon del futbol en aquest equip. També cal destacar el treball de tot l’ equip que malgrat competir amb un marcador molt advers  s’ ha esforçat fins al final.