diumenge, 20 de març del 2011

CADETS: MASSES PROTAGONISMES ARBITRALS!



SILS  1 – CADET “B” 2. EMOCIÓ FINS AL LLARG FINAL!
Quin partit el que s’ ha viscut al camp del Sils!, emmarcat dins un derbi, hem viscut un partit no apte per a cardíacs, amb un final digne dels millors guionistes.

El partit no ha estat brillant, però sí molt intens. Els nostres s’ han avançat en el marcador en la primera part amb un bon gol de Jaume Solé, però l’ equip no ha estat molt fluid, les dimensions del terreny de joc i la despesa física del rival n ho permetien, però el Farners ha anat mantenint la seva avantatge amb el pas dels minuts.

L’ àrbitre, que no ha deixat content a ningú, ha assenyalat un penal a favor dels locals i ha posat més emoció. Però el Sils ha fallat el penal i la victòria ha continuat fins al final dels vuitanta minuts reglamentaris. I llavors s’ ha entrat a un temps de descompte extraordinàriament llarg, on hi ha hagut minuts perquè els locals marquessin un gol en fora de joc clamorós i quan l’ empat semblava definitiu un extraordinari gol de cap de David Fauria retornava l’ avantatge al Farners i desfermava l’ eufòria en jugadors i afeccionats que celebraven extraordinàriament el triomf.

OLOT 4 – CADET “A” 0. EL PENAL ACABA AMB LA RESISTÈNCIA!
La visita al camp del primer classificat no ha tingut premi pels cadets malgrat l’ excel·lent resistència presentada per l’ equip durant la primera part.
Un plantejament defensiu dut a terme amb precisió ha impedit que els locals es reconeguessin futbolísticament i aconseguissin arribar amb perill a la ben resguardada àrea visitant. Però en el darrer minut de la primera part un penal inventat ha obert el marcador i ha canviat la dinàmica del partit.

En la segona part,  el Farners s’ han vist obligat a obrir línees i els locals han exhibit el seu potencial de líder i han apuntalat el triomf clar, potser massa ample pel treball dels nostres.     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada