diumenge, 27 de març del 2011

GRANS RESULTATS PELS JUVENILS!

JUVENIL “A” 2 – MATARÓ 0. UN PAS MÉS!

Nova victòria dels juvenils que només ha perdut un partit dels darrers nou disputats, i que continua fent passos de gegant cap a la consolidació del seus objectius.

L’ equip ha començat molt bé el partit i ha dominat amb claredat la primera mitja hora en la que Quim Bardalet ha inaugurat el marcador. Però els visitants han anivellat el partit en el tram final de la primera part i la mínima avantatge en el marcador donava emoció al partit.

Quan Marcel Serramitja marcava, de penal, el segon gol posava el partit en franquícia, i l’ equip ha sabut patir i mostrar-se sòlit malgrat jugar els minuts finals amb inferioritat numèrica per l’ expulsió de Miquel i l la important victòria no s’ ha escapat.

QUART 2 – JUVENIL “B” 3. CONTINUEN GUANYANT!

Dissetena victòria , en vint partits, d’ un equip que continua superant adversaris per enganxar-se a la zona alta de la classificació.

L’ equip ha començat bé, i de fet ha encarrilat el partit amb autoritat, ja que el resultat al descans era de 0 a 2 i a l’ inici de la segona part ha aconseguit el 0 a 3. Però l’ empenta local, algunes decisions arbitrals polèmiques, i la relaxació excessiva de l’ equip han donat molta emoció al partit doncs han arribat dos gols del Quart en el tram final, tot i que el Farners ha sabut mantenir l’ avantatge per endur-se el triomf.

Pedro, Marquez i Andreu han estat els nostres golejadors.