diumenge, 20 de març del 2011

FARNERS 2 –FIGUERES 1. EL FORTÍ DE SANTA COLOMA!



El Farners ha tornat mostrar la seva millor cara, la de’ equip local, i ha frenat al líder de la categoria que portava vuit victòries consecutives.
Els nostres, amb un sòlit plantejament , han entrat en el partit des d’el principi doncs al minut 3 David Suarez ha obert el marcador aprofitant una badada defensiva visitant. 
El partit ha estat intens,  un Farners seriós ha donat poques concessions al líder que no trobava el camí per igualar el partit. I ja en la recta final de la primera part ha aparegut Miquel Criado per connectar un xut impressionant des de fora l’ àrea i aconseguir el segon gol de traca i mocador.  
Però quedava tota la segona part per davant, i el gol visitant en el primer minut de la represa ha deixat clar que es viurien molts minuts emocionants. Però el Farners ha estat a gran nivell defensiu i no ha permès cap oportunitat clara al líder que mai s’ ha trobat còmode. 
A la contra els nostres podien haver sentenciat, però el resultat mínim ha mantingut l’ emoció fins al final o s’ ha desbordat la tensió entre un equip que no volia perdre i un altre que ha convertit el seu camp en un fortalesa on no s’ escapen els punts i aquesta fortalesa manté viva l’ il·lusió del tot el Farners.    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada