diumenge, 13 de març del 2011

HORTA 3 – FARNERS 1. EL DIA DE LA MARMOTA!



Segur que recordeu la famosa pel•lícula de Bill Murray en que el personatge es troba atrapat en el temps i que reviu una i altre vegada els mateixos fets, doncs al Farners li passa el mateix en els seus desplaçaments i reviuen una i altre vegada partits molt similars que acaben en derrota. A Horta l’ equip ha viscut el seu cinquè desplaçament consecutiu sense puntuar.

En l’ històric escenari del Feliu I Codina el Farners ha tornat a mostrar una imatge molt diferent a la que ofereix a casa, l’ equip no ha estat fi en defensa, ha estat superat al mig camp i ha aparegut en comptagotes en atac.

La primera part ha estat equilibrada, amb iniciativa local però amb poques ocasions per cap dels dos equips. Però els vuits minuts inicials de la segona part han estat frenètics, en el minut 47 Ricky de xut impecable ha obert el marcador, però en els minuts 49 i 53 els locals han capgirat el marcador aprofitant badades defensives.

La resta de partit ha estat un voler i no poder dels nostres desesperats que no han pogut anivellar el marcador i han acabat encaixant un gol sentenciador en els instants finals de partit.

Després de tres mesos l’ equip es troba fora de les posicions d’ ascens, però queda encara molta competició per davant i la propera jornada ens espera un partidàs: dissabte a les 16h. Al Municipal de Santa Coloma de Farners: Farners – Figueres, ens visita el líder

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada