diumenge, 12 de desembre del 2010

VICTÒRIES IMPORTANTS PELS JUVENILS!

JUVENIL “A” 4 – EF SANT FELIU G. 1. MULTIPLICANT-SE!

Bon partit dels juvenils que mereix elogis importants, doncs l’ equip ha jugat gairebé 70 minuts en inferioritat numèrica després de la rigorosa expulsió de Gregor.

Però els jugadors han multiplicat esforços i han acompanyat el treball amb bones intencions futbolístiques, l’ equip ha sabut triangular, fer passar la pilota pel mig camp, ser efectiu en atac i sobre tor ser molt solidaris en l’ esforç arrodonint un partit complert amb una victòria solvent i merescuda.

Marcel Serramitja ha obert el marcador en la primera part, i el propi Marcel ha situat, amb definició perfecte, el 2 a 0. Els ganxons han escurçat diferències a manca de 12 minuts pel final, però les contres del Farners ha estat letals i Restru ha marcat dos gols que reflecteixen al marcador el treball de l’ equip.

BESCANÓ 1 -. JUVENIL “B” 3. RESULTADISTES!

El partit no ha estat brillant i l’ equip ha estat lluny del seu millor joc, un rival voluntariós ha complicat els partit a als joves juvenils , avui mancats de la fluïdesa del seu futbol habitual.

Al descans s’ hi ha arribat amb empat a un gol, i el gol visitant l’ ha aconseguit Pedro.

En la segona part l’ equip ha millorat i ha aconseguit dos gols (Sergi Plans i Kevin Blanquera n’ han estat els autors) que han assegurat el millor del partit: el resultat!.

L’ equip ha sumat una nova victòria que el manté en la zona alta classificatòria, però és conscient de que és capaç de oferir millors partits, i això és el que haurà de fer el proper dissabte si vol ser competitiu davant d’ un dels equips favorits al títol d’ aquest grup.