diumenge, 5 de desembre del 2010

CARA I CREU EN CADETS!

EF SANT FELIU G. 0 – FARNERS 6. TORNADA A LA CALMA!
Després d’ una setmana tensa, amb polèmic partit del Palafolls, l’ agressió a l’ àrbitre per part de l’ entrenador de Palafolls, la resolució del Comitè de Competició de sancionar l’ esmentat personatge amb 8 partits i dictaminar la continuació de l'encontre en el minut 70 en data encara per determinar, l’equip ha reprès la competició i ho ha fet retrobant-se amb les golejades.

A Sant Feliu, un gol en el minut inicial semblava encarrilar el partit, però la primera part dels nostres ha estat molt fluixa, i no ha trobat la fluïdesa en el seu futbol necessària per aconseguir la sentència en el marcador. Aquesta ha arribat en la segona on l’ equip ha recuperat el bon joc, ha combinat amb encert i ha marcat els gols necessaris per assegurar amb comoditat la victoria.


LLORET 2 – CADET “A” 1. QUIN PAL!
Tres pilotes estavellades al pal i un penal fallat en el darrer minut han privat als cadets de puntuar en un partit que han dominat molt més que el rival al que l’ han perdonat amb el desaprofitament de masses oportunitats clares.
Els locals s’ han avançat en el marcador en la primera part, i a partir d’ aquí el partit s’ ha convertit en una lluita contra el rellotge, el desencert en els metres finals i les reiterades pèrdues de temps dels Lloretencs.
Però la pilota no volia entrar i ja en la segona part l’ equip encaixava, a la contra un altre gol. El Farners no s’ ha rendit, Jordi Dalmau ha escurçat diferències però l’ empat  finalment no ha arribat ni de penal.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada