diumenge, 5 de desembre del 2010

SERINYÀ 3 – FARNERS “B” 2. PECATS DE JOVENTUT!

Un equip amb moltes baixes, farcit de juvenils (7 en la convocatòria), ha merescut puntuar al camp del Besalú, però les errades de poca contundència en defensa i dos gols locals en els deu primers de partit han estat un llast massa pesat per poder puntuar.

El filial ha tingut més possessió de pilota ha dominat bona part del partit, ha exhibit una actitud molt positiva malgrat anar sempre a remolc en el marcador, però s’ ha quedat sense premi .

Després del 2 a 0 inicial, Albert Casadellà ha marcat el gol que reduïa diferències abans del descans, però un nou gol del Serinyà als inicis de la segona part han deixat el partit molt complicat. L’ equip no s’ ha rendit , David Boades ha aconseguit el tres a dos, i s’ han disposat d’ oportunitats per empatar. Però l’ expulsió del propi David Boades ha acabat de posar fre a les expectatives de puntuar.