diumenge, 12 de desembre del 2010

ELS INFANTILS PROTAGONITZEN GRANS PARTITS!

BASE ROSES 2 – INFANTIL “C” 5. LLIÇÓ FUTBOLÍSTICA!

Gran partit dels infantils davant d’ un dels primers classificats del grup. L’ equip ha sortit molt endollat i en front a un rival superior físicament l’ equip s’ ha fet propietari de la pilota i ha signat dues primeres parts de gran futbol. El Farners s’ ha situat 0 a 5 en el marcador i malgrat que en el tercer temps els locals han reaccionat, l’ ha equip ha sabut gestionar amb solvència la seva avantatge que li ha servit per sumar una victòria i rebre elogis de afeccionats i tècnics de Roses. Els autors dels gols han estat Marc Carballal (2), Aliu, Anthony i Mito.

INFANTIL “B” 3 – SANTA EUGÈNIA 1. DIRECTES A LA VICTÒRIA!

Ni el fred ambiental que ha presidit un partit jugat en horari intempestiu, degut a l’ allau de partits que aquesta setmana tenia el camp Municipal de Santa Coloma, ha impedit que el futbol alegre dels nostres sumés una bona victòria.

Els infantils han sabut adaptar-se al rival i han practicat un futbol molt directe que li ha proporcionat les oportunitats de gol necessàries per marcar tres gols i agafar avantatge en el marcador. En el darrer temps els visitants han escurçat diferències, però l’ equip ha sabut treballar per mantenir la renda i obtenir el triomf. Els gols els han aconseguit Moha, Mohamadou i Kareem.

GARROTXA 1 – INFANTIL “A” 2. REMUNTADA FINAL!

Meritòria victòria dels infantils en un escenari complicat. Per l’ adaptació a la gespa natural, a les dimensions i a l’ hostilitat del públic i responsables locals.
Ha estat un partit igualat, lluitat, treballat i que ha tingut un afortunat desenllaç en els darrers minuts del partit. En les tres primeres parts no hi ha hagut gols i l’ equilibri del joc feia pensar que l’ equip que marqués s’ enduria el partit. Però el futbol es capaç d’ oferir-nos resolucions sorprenents i els locals s’ han avançat quan faltaven sis minuts del final i els nostres s’ han refet marcant dos gols in extremis (Victor i Dani Escalera han estat els autors) que han suposat una victòria celebrada amb eufòria.